Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώσεις στην επικοινωνία φέρνει το νέο update του Splatoon 3

*
Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Splatoon 3 που βελτιώνει την επικοινωνία. Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε ο τίτλος, οι παίκτες κάνουν παράπονα για την ελλιπή επικοινωνία στα online modes, που προκαλεί προβλήματα στο gameplay, σφάλματα και crashes. Τώρα, η μεταφορά δεδομένων μεταξύ των παικτών έχει βελτιωθεί και ο χρόνος που θα απαιτείται θα είναι κατά 0,05 δευτερόλεπτα λιγότερος σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτό σημαίνει ότι θα μειωθεί ο χρόνος από τη στιγμή που ένας παίκτης δέχεται ζημιά ως το σημείο που βγαίνει τίθεται εκτός, το χρόνος από τη στιγμή που αγγίζει ένα Golden Egg μέχρι να το φέρει στην κατοχή του και άλλα παρόμοια. Όπως σημειώνει το update, τα παραπάνω δεν είναι δυνατό να αντισταθμίσουν τις αργές ή ασταθείς συνδέσεις στο Internet.


Επίσης, το update 1.2.0 φέρνει και πολλές άλλες αλλαγές.

Πρώτα απ' όλα ως προετοιμασία για την κυκλοφορία τους, υποστηρίζονται τα Inkling (Yellow), Octoling (Blue) και Smallfry amiibo.

Για να υπάρξει ισορροπία των όπλων στο multiplayer, το Fizzy Bomb απαιτεί περισσότερο χρόνο για να αναπληρωθεί το μελάνι του, ενώ τα Flingza Roller, Sloshing Machine και REEF-LUX 450 απαιτούν περισσότερους πόντους για να ενεργοποιηθούν τα specials τους.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη μείωση του χρόνου για το matchmaking σε συγκεκριμένα modes, μειωμένο battle latency και μικρές αναβαθμίσεις στο lobby. Συν bug fixes στο σύστημα ελέγχου, τα multiplayer battles, το Salmon Run, το Story Mode και πολλά άλλα.

Το επόμενο update θα επικεντρωθεί σε αλλαγές για τη σεζόν που ξεκινάει τον Δεκέμβριο, επιπλέον αλλαγές στην ισορροπία των όπλων και τροποποιήσεις στο Splatfest Tricolor Attack mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*