Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνοι της Blizzard και της Ubisoft στην ηγεσία της Disney Games

*
H Disney Games πρόσθεσε τρεις βετεράνους της βιομηχανίας των video games στην ηγετική της ομάδα, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Epic για νέους τίτλους και ένα σύμπαν ψυχαγωγίας. Τα στελέχη αυτά έχουν εργασιακή εμπειρία από την Blizzard, τη Ubisoft και τη Marvel Games. Επιπλέον ο επικεφαλής του τμήματος gaming της Disney, Sean Shoptaw προήχθεί σε εκτελεστικό αντιπρόεδρο και θα συνεχίσει να επιβλέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας στον χώρο του gaming αλλά και τις εξελίξεις στην συνεργασία με την Epic.

Τα τρία νέα στελέχη είναι ο Ray Gresko, νέος αντιπρόεδρος του τομέα ανάπτυξης προϊόντων, ο Bjorn Tornqvist, αντιπρόεδρος του τμήματος games technology και ο Jay Ong που θα αναλάβει την ηγεσία των επιχειρηματικών διαδικασιών που αφορούν τις αδειοδοτήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.


"Υπό την ηγεσία του Sean και του Jay, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Disney στον χώρο των video games βρίσκονται σε τέλεια θέση για να προσφέρουν αφήγηση παγκόσμιας κλάσης σε αυτό το μέσο", δήλωσε η πρόεδρος καταναλωτικών προϊόντων της Disney, Tasia Filippatos. "Είμαστε ευγνώμονες σε κάθε μέλος της ομάδας της Disney Games που συνέβαλε στην επιτυχία μας και που θα βοηθήσει να διαμορφωθεί το μέλλον αυτής της βιομηχανίας μέσω της ψυχαγωγίας που προσφέρει το είδος". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*