Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνοι του gaming στηρίζουν τη Rockstar Games για την πρόσφατη διαρροή του GTA 6

*
Πριν λίγες μέρες, στο επίκεντρο της δημοσίότητας βρέθηκαν οι διαρροές για το GTA 6, έπειτα από την παραβίαση του εσωτερικού δικτύου της Rockstar Games. Προφανώς δεν είναι η πρώτη, ούτε και η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ήδη βετεράνοι της βιομηχανίας έχουν αρχίσει να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς τους developers. Μεταξύ αυτών η Sarah Bond του Xbox και ο Neil Druckmann της Naughty Dog. Ο δεύτερος βίωσε παρόμοια κατάσταση το 2022, με τη μαζική διαρροή του The Last of US: Part II.

Ο Rami Ismail, ο οποίος εργαζόταν στη Studio Vlambeer και τώρα είναι σύμβουλος, είπε ότι η διαρροή του GTA 6 υπογραμμίζει μια ευρύτερη τάση στον χώρο του gaming, όπου οι προγραμματιστές επιλέγουν σκόπιμα να σιωπούν και να μην δείχνουν τα παιχνίδια τους πριν είναι έτοιμα. Πολλοί άνθρωποι αντέδρασαν αρνητικά στη διαρροή του GTA 6, λέγοντας ότι το πλάνα δεν φαινόταν πολύ καλά και δεν είναι αρκετά μεγάλο άλμα από το GTA 5 για προκληθεί ενθουσιασμός. Αυτό που μπορεί να έχουν δει οι άνθρωποι στη διαρροή είναι πιθανώς πολύ ξεπερασμένο και δεν αντιπροσωπεύει το παιχνίδι αυτήν τη στιγμή ή πώς μπορεί να φαίνεται κατά την κυκλοφορία. Η τάση της βιομηχανίας παιχνιδιών για μυστικότητα μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην έλλειψη κατανόησης και εκτίμησης για το πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα η ανάπτυξη παιχνιδιών, όπως έχουν τονίσει οι developers.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*