Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνος του Halo εντάχθηκε στην 343 Industries ως technical design director

*
O βετεράνος του Halo, Paul Bertone εντάχθηκε στο δυναμικό της 343 Industries ως technical design director. Στο παρελθόν είχε εργαστεί για τη δημιουργία των Halo 1-3, ODST και Reach, ως design director της Bungie, έχοντας τη θέση αυτή ως το 2012.

Ο Bertone προσλήφθηκε από την 343 τον Ιούνιο, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο LinkedIn. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός, ο επικεφαλής δημιουργικού του Halo Infinite, Joseph Staten, δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος που ο Paul θα ηγηθεί του μέλλοντος του παιχνιδιού.


Φεύγοντας από τη Bungie, ο Bertone εργάστηκε για τρία χρόνια ως design lead στην Industrial Toys, το mobile game studio στην ηγεσία του οποίου βρίσκεται ο συνιδρυτής της Bungie, Alex Seropian, το οποίο πλέον ανήκει στην Electronic Arts.

Στη συνέχεια πέρασε για ένα εξάμηνο από την Undead Labs και πιο πρόσφατα είχε υπηρεσία δύο ετών στη Highwire Games (Golem, Six Days in Fallujah).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*