Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bethesda: Το Fallout 5 θα κυκλοφορήσει μετά το Starfield ή το Elder Scrolls 6

*
Ο Todd Howard της Bethesda διαβεβαιώνει πως το Starfield και το Elder Scrolls 6 θα κυκλοφορήσουν πριν από το Fallout 5. Σε νέα του συνέντευξη ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στούντιο μετά από την κυκλοφορία του Starfield που αναμένεται στο πρώτο μισό του 2023 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Ο Howard εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να αναφέρει πως το Elder Scrolls 6 είναι σε αρχικά στάδια ανάπτυξης με το Fallout 5 να αποτελεί το αμέσως επόμενο project της ομάδας του.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει πως υπάρχουν πολλά άλλα projects που βρίσκονται υπό επεξεργασία από το στούντιο και που θα παρουσιαστούν εν καιρώ. Σχετικά πάντως με το Fallout 5, το πιθανότερο είναι να απέχουμε αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του. Μόλις το 2021 ο Howard δήλωσε πως το Fallout 5 είναι στα μακροπρόθεσμα πλάνα της Bethesda, όμως είναι ακόμα πολύ μακριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*