Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2022: Τις πρώτες εκπτώσεις της ανακοίνωσε η Nintendo

*
H Nintendo of America ανακοίνωσε τη πρώτη παρτίδα εκπτώσεων που αφορούν τη Black Friday 2022. Αυτές περιλαμβάνουν, όπως έκανε και τα προηγούμενα δύο χρόνια, ένα bundle του Nintendo Switch με κωδικό για το Mario Kart 8 Deluxe και τρίμηνη συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι $299,99, δηλαδή όποιος αγοράσει το πακέτο θα γλιτώσει $70. Ακόμα, τα ario Party Superstars, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Animal Crossing: New Horizons, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Fire Emblem Warriors: Three Hopes και Bravely Default 2, θα πέσουν στα $39,99 από τα $59,99 που είναι η κανονική τους τιμή.

Επιπλέον, το Mario Kart Live: Home Circuit θα πέσει στα $59,99 (από $99,99), ενώ τα WarioWare: Get it Together και Big Brain Academy: Brain vs. Brain θα πωλούνται με έκπτωση 33%.


Όπως είναι λογικό, εκπτώσεις θα υπάρξουν και στο eShop του Nintendo Switch.

Φέτος, η Black Friday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*