Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2023: Το Xbox ξεκίνησε τις προσφορές με έκπτωση έως και 95% σε περισσότερα από 1000 ψηφιακά games

*
Το Xbox ξεκίνησε τις δικές του εκπτώσεις στο πλαίσιο της φετινής Black Friday, με μειωμένη τιμή σε περισσότερες από 1000 ψηφιακές κυκλοφορίες. Οι εκπτώσεις φτάνουν έως και το 95% της αρχικής τιμής των games και είναι διαθέσιμες στο ψηφιακό κατάστημα των Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Μεταξύ τους βρίσκονται και τίτλοι όπως EA Sports FC 24, Madden NFL 24 και NBA 2K24, τα οποία διατίθενται στη μισή τιμή. Άλλα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονται στις προσφορές είναι τα Mortal Kombat 1, Mass Effect: Legendary Edition, Borderlands Collection: Pandora’s Box, Star Wars Squadrons, Mirror’s Edge Catalyst, Diablo IV, WWE 2K23, XCOM 2 Collection, Hellblade: Senua’s Sacrifice και Bioshock: The Collection.

Πρόκειται για μόλις το πρώτο μέρος των προσφορών του Xbox στο πλαίσιο της Black Friday 2023, οπότε τις επόμενες μέρες αναμένονται εκπτώσεις σε ακόμα περισσότερες κυκλοφορίες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*