Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday: Εκπτώσεις για όλους στην τιμή του PlayStation Plus

*
Η Black Friday πλησιάζει και για μια ακόμα χρονιά η Sony δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική εκπτωτική περίοδο. Από τις 17 έως και τις 27 Νοεμβρίου 2023, όσοι θέλουν να αποκτήσουν 12μηνη συνδρομή στο PlayStation Plus θα μπορέσουν να το κάνουν με έκπτωση 30%. Οι υπάρχοντες συνδρομητές θα έχουν έκπτωση 25% για αναβάθμιση στο PlayStation Plus Extra ή 30% αν επιθυμούν να αναβαθμιστούν στο PlayStation Plus Premium. Ακόμα, θα βρείτε προσφορές σε παιχνίδια και bundles του PlayStaion 5, μειωμένες τιμές σε console covers, όπως επίσης και εκπτώσεις 20% σε προϊόντα του PlayStation Gear Store. Από τις 24 έως και τις 27 Νοεμβρίου, οι προπαραγγελίες άνω των $75 δεν θα επιβαρρύνονται με μεταφορικά και θα συνοδεύονται από ένα δωρεάν PlayStation Heritage Katakana Hat.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Ps plus μόνο για νέους χρήστες η έκπτωση. Αλλιώς δεν μπορείς να μείνεις ίδια βαθμίδα με έκπτωση.

*