Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: H Embracer Group ετοιμάζεται να πουλήσει τη Saber Interactive

*
Η Embracer Group αναμένεται να πουλήσει τη Saber Interactive, με το deal να φτάνει τα 500 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg.

Η Saber θα συνεχίζει να δουλεύει στο Star Wars: The Knights of the Old Republic, αφού το development έφυγε από την Aspyr το 2022. Η πώληση αυτή θα είναι η πιο πρόσφατη από την μεριά της Embracer για το restructing programme το οποίο είδε πάνω από 1000 άτομα να φεύγουν από studios και αυτά να κλείνουν.


Η Saber θα γίνει μια ιδιωτική εταιρία με 3500 προσωπικό όπως αναφέρει πηγή της Bloomberg. Το deal περιλαμβάνει ένα option για την Saber που της επιτρέπει να φέρει άτομα από την Embracer. Θυμίζουμε πως η Embracer είχε αγοράσει την Saber για 525 εκατομμύρια δολάρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*