Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή του PlayStation VR2

*
H Sony Interactive Entertainment σκοπεύει να παράγει δύο εκ. PlayStation VR2 headsets ως τον Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται πηγές οι οποίες έχουν γνώση επί του θέματος. Λέγεται ότι η μαζική παραγωγή ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και προς το παρόν δεν υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με την εφοδαιστική αλυσίδα. Πάντως το παραπάνω νούμερο δεν αποκλείεται μα τροποποιηθεί ανάλογα με τις πωλήσεις, έπειτα από το λανσάρισμα που πιθανολογείται πως είναι προγραμματισμένο για τις αρχές του 2023. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την ίδια περίοδο αναμένεται να ομαλοποιηθεί η προμήθεια ημιαγωγών, κάτι πολύ σημαντικό τόσο για το απόθεμα του επερχόμενου headset, όσο και τη διαθεσιμότητα του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*