Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Στις αρχές της εβδομάδας η αποκάλυψη της νέας υπηρεσίας του PlayStation που θα ανταγωνίζεται το Xbox Game Pass

*
Πολύ πιθανό, στις αρχές τη επόμενης εβδομάδας, η Sony Interactive Entertainment να ανακοινώσει τη νέα της υπηρεσίας με κωδική ονομασία Spartacus, η οποία λέγεται ότι θα είναι ανταγωνιστική του Xbox Game Pass. Η πληροφορία προέρχεται από νέο δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλείται ανθρώπους που έχουν γνώση του θέματος.

Φημολογείται ότι η υπηρεσία θα συνδυάζει τα προνόμια των PlayStation Now και PlayStation Plus. Θα γίνει διαθέσιμη για PS4 και PS5 και θα είναι δομημένη σε τρεις κατηγορίες.


Η πρώτη θα προσφέρει τα υπάρχοντα πλεονεκτήματα του PlayStation Plus, όπως το online play και τους δωρεάν τίτλους κάθε μήνα. Στη δεύτερη θα περιλαμβάνεται επιπλέον έναν μεγάλος κατάλογος παιχνιδιών, σε στυλ Xbox Game Pass- χωρίς όμως τίτλους first-party κατά το λανσάρισμα. Η τρίτη θα προσφέρει όλα τα παραπάνω, συν εκτεταμένα demos, game streaming αλλά και κλασσικά παιχνίδια του PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*