Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bobby Kotick: Η απόφαση της CMA για την Activision Blizzard και τη Microsoft δεν είναι η τελική ετυμηγορία

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick αντέδρασε στην είδηση ότι η Μ. Βρετανία μπλοκάρισε το deal της εταιρείας του με τη Microsoft, τονίζοντας ότι ακόμα βρισκόμαστε πολύ μακριά από την τελική ετυμηγορία.

"Σήμερα, η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA), μια ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, αποφάσισε να μην εγκρίνει τη συγχώνευσή μας με τη Microsoft. Αυτά δεν είναι τα νέα που θέλαμε – αλλά απέχουν πολύ από την τελική ετυμηγορία για αυτή τη συμφωνία", έγραψε ο Kotick.


"Σε συνεργασία με τη Microsoft, μπορούμε και θα αμφισβητήσουμε αυτήν την απόφαση και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για να προσφύγουμε στο Δικαστήριο Εφέσεων για θέματα Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Είμαστε σίγουροι για την περίπτωσή μας γιατί τα γεγονότα είναι με το μέρος μας: αυτή η συμφωνία είναι καλή για τον ανταγωνισμό".

"Το Ηνωμένο Βασίλειο ελπίζει να αυξήσει την ηγετική του θέση στην τεχνολογία και ο συνδυασμός Microsoft-Activision θα πετύχαινε ακριβώς αυτό. Σε μια εποχή που το machine learning και η τεχνητή νοημοσύνη ευδοκιμούν, γνωρίζουμε ότι η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου θα επωφεληθεί από την ισχύ της Microsoft και στους δύο τομείς, καθώς και από την ικανότητά μας να χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνολογίες άμεσα".

"Αντίθετα, εάν ισχύσει η απόφαση της CMA, θα καταπνίξει τις επενδύσεις, τον ανταγωνισμό και τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε ολόκληρη τη βιομηχανία video games του Ηνωμένου Βασιλείου".

«Αυτή η συγχώνευση είναι μια περίπλοκη διαδικασία και ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που απογοητεύεται από τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Έχουμε συνηθίσει σε μια εταιρική κουλτούρα που κινείται γρήγορα για να επιτύχει μεγάλους στόχους, επομένως είναι δύσκολο όταν δεν μπορούμε να κλείσουμε τα πράγματα με τον συνηθισμένο μας ρυθμό".

"Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε για την υπόθεσή μας, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτή η συγχώνευση θα ωφελήσει τους υπαλλήλους μας, το ευρύτερο εργατικό δυναμικό της τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου και τους παίκτες σε όλο τον κόσμο".

"Θα κάνω ό,τι μπορώ προσωπικά για να στηρίξω το δίκιο μας και να βοηθήσω τις ρυθμιστικές αρχές να κατανοήσουν την ανταγωνιστική δυναμική στον κλάδο μας. Αυτό που μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι ότι, είτε μόνοι μας είτε ενωμένοι με άλλη εταιρεία, είμαστε μια από τις ισχυρότερες εταιρείες στον κλάδο μας, έτοιμοι για συνεχή ανάπτυξη και βασιζόμενοι στα απίστευτα IPs μας".

"Εκτιμώ τη συνεχιζόμενη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή σας, καθώς και για τη συνεχή σύνδεση και συμμετοχή των παικτών σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να είστε στον τομέα μας και όλοι αντιπροσωπεύετε την κορυφή της βιομηχανίας. Εννοείται ότι θα σας ενημερώνουμε για τα επόμενα βήματα καθώς αυτά συμβαίνουν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*