Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βρέθηκε το The Sacred Pool της SEGA που αγνοούνταν για 25 χρόνια (video)

Το χαμένο εδώ και ένα τέταρτο του αιώνα, FMV ερωτικό θρίλερ της Sega βρέθηκε και είναι πλέον διαθέσιμο online. Είναι το The Sacred Pools που επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 1997, όμως η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει το project, έπειτα απο την αρνητική κριτική του Τύπου στην E3 1996. Όμως η ιστοσελίδα Gaming Alexandria το βρήκε και μοιράστηκε πρωτότυπά του, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε για PC, SEGA Saturn και PlayStation. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της SEGA για πλατφόρμα της ανταγωνιστικής Sony.

Το The Sacred Pools αναπτύχθηκε από τη SegaSoft, ένα στούντιο που δημιουργήθηκε το 1995 για να αντικαταστήσει την ομάδα ανάπτυξης της Sega of America με στόχο να κυκλοφορήσει παιχνίδια για "όλες τις πλατφόρμες", αλλά τελικά θα κατέληξε να δημιουργεί τίτλους μόνο για το Saturn και PC.


Το παιχνίδι φέρεται να είχε προϋπολογισμό 3 εκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος ήταν τεράστιος εκείνη την εποχή, και χρησιμοποιούσε αυτό που η SegaSoft ονόμαζε τεχνολογία VNRS (Virtual Navigation in Real Space), με την οποία ενώθηκαν άψογα τα διάφορα clips και φαινόταν ότι ο παίκτης περνούσε από κόσμους 3D, χωρίς παύση μέχρι να φορτωθεί το επόμενο clip.

Αν και οι φήμες ότι ένα πρωτότυπο υπήρχε ακόμα κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια, τίποτα δεν είχε βρεθεί μέχρι πρόσφατα, όταν ένας συλλέκτης παιχνιδιών ενημέρωσε την Gaming Alexandria τον Μάιο ότι ο David Gray (βοηθός παραγωγής στο The Sacred Pools) είχε ακόμα τους δίσκους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*