Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Modern Warfare III - Zombies, Warzone, multiplayer και πολλά άλλα είχε το CODNext (videos)

Κατά τη διάρκεια του CODNext η Activision αποκάλυψε όλα όσα θα προσφέρει στους παίκτες το multiplaye κομμάτι του Call of Duty: Modern Warfare III.

Ξεκινώντας με τα Zombies, πλέον θα υπάρχει ένας μεγάλος, ανοικτός χάρτης με PvE co-op extraction format στο στυλ του Tarkov. Αντί για την παραδοσιακή δομή των γύρων, οι παίκτες θα μετακινούνται σε διαφορετικές ζώνες και σε επόμενη θα ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Ακόμα, επιστρέφουν τα story missions, τα perks, ενώ θα υπάρχουν και πολλά Easter eggs.




Από πλευράς modes, εκτός από τα στάνταρ όπως το 6v6 και το Gun Fight, επιστρέφουν μεικά κλασσικά, στα οποία περιλαμβάνονται το Ground War και το War. Ακόμα υπάρχει ένα νέο Cutthroat mode, με μάχες 3v3v3. Ο σκοπός είναι απλός. Να βγάλετε από τη μέση τις αντίπαλες ομάδες, όμβς προσοχή ο κάθε παίκτης έχει μόνο μια ζωή.

Όσον αφορά τον Call of Duty: Warzone, ετοιμαστείτε για έναν νέο χάρτη, τον Urzikstan, που θα αντικαταστήσει τον Al Mazrah ο οποίος είναι ο υπάρχον. Ο Urzikstan μοιάζει με τον Verdansk, όμως υπάρχουν περισσότερα κτίρια και υποδομές. Εν τω μεταξύ οι χάρτες Ashika Island και Vondel Resurgence θα συνεχίσουν να είναι playable.



Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2023, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. To Zombies mode θα γίνει διαθέσιμο την παραπάνω ημερομηνία, όμως ο χάρτης Urzikstan του Warzone θα προστεθεί όταν αφιχθεί η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού, τον Δεκέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*