Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty Next: Όλες οι ανακοινώσεις για το Call of Duty: Modern Warfare 2, Warzone 2.0 και Warzone Mobile (trailer)

Η Activision Blizzard και η Infinity Ward κατά τη διάρκεια του φετινού Call of Duty Next 2022 παρουσίασαν όλες τις ανακοινώσεις για το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare 2, το Warzone 2.0 και το Warzone Mobile.

Υπό τους ήχους του “Bullet With Butterfly Wings”, των The Smashing Pumpkins το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare II έκανε τα επισημά αποκαλυπτήρια του, παρουσιάζοντας σημαντικές πληροφορίες για τους νέους μηχανισμούς στο gameplay και τα διαθέσιμα modes. Το Call of Duty: Modern Warfare II θα προσφέρει πέντε multiplayer modes: Invasion, Ground War, Prisoner Rescue, Ground War Bomb και Bounty. Το Call of Duty: Modern Warfare II θα προσφέρει αρκετές δυνατότητες στους χρήστες, όπως ένα πλήρως ανανεωμένο gunsmith system, third-person mode, καθώς και την επιστροφή των αγαπημένων Tactical Ops.




Για τους παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare II στις κονσόλες της Sony, η Infinity Ward ανακοίνωσε πως όσοι κάνουν προπαραγγελία το παιχνίδι θα λάβουν ως αποκλειστικό περιεχόμενο τον operator, Hiro "Oni" Watanabe και ένα high-level weapon blueprint. 



Σχετικά με το Warzone 2.0, η Infinity Ward ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου 2022 εντελώς δωρεάν για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Battlenet και Steam). Όπως και με το αρχικό Warzone, το Warzone 2.0 θα περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα όπλα του Call of Duty: Modern Warfare II, ενώ θα διαθέτει και cross-progression στο battle pass μεταξύ των δύο παιχνιδιών. Το Warzone 2.0 θα διαδραματίζεται σε ένα νέο χάρτη, με την ονομασία Al Mazrah μια ερημική εμπόλεμη ζώνη, γεμάτη συντρίμμια. Το sequel θα περιλαμβάνει νέους μηχανισμούς, αλλαγές στα Gulag με μάχες 2v2, καθώς και την προσθήκη του νέου mode, DMZ. Το DMZ θα βάζει τους παίκτες να εισβάλουν σε μάχες που θα συλλέξουν loot και στην συνέχεια να αποδράσουν με αυτό.

Τέλος, το Warzone Mobile έκανε την εμφάνιση του, με την Infinity Ward να παρουσιάζει το επίσημο trailer. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Warzone Mobile έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για φορητές συσκευές και θα προσφέρει μάχες μέχρι 120 παίκτες. Το Warzone Mobile θα διαδραματίζεται στον χάρτη Verdansk, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χάρτες των fans. Το Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για pre-register στο Google Play.



Σας θυμίζουμε ότι, το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα λανσαριστεί στις 28 Οκτωβρίου 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*