Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Call of Duty: Warzone Mobile - Οι μάχες αρχίζουν τον Μάρτιο (trailer)

Η Activision ανακοίνωσε ότι το free to play Call of Duty: Warzone Mobile θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου 2024, για iOS και Android. Θα έρθει με δύο χάρτες του original Warzone, τον Verdansk και τον Rebirth Island. Ο Verdansk υποστηρίζει μέχρι 120 παίκτες. Αν "σκοτωθείτε" θα έχετε μια ακόμα ευκαιρία να επανέλθετε αν νικήσετε σε μια μάχη στο gulag. Ο Rebirth Island υποστηρίζει μέχρι 48 παίκτες και μπορείτε να κάνετε respawn για όσο τουλάχιστον ένα από τα μέλη της ομάδας σας στέκεται ακόμα στα πόδια του.

Στο Warzone Mobile θα υπάρχουν επίσης κλασσικά modes, όπως τα Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed και Search & Destroy σε μιας σειρά από χάρτες στους οποίους περιλαμβάνονται οι: Shipment, Shoot House και Scrapyard.


Σε περίπτωση που προχωρήσετε σαε pre-register, θα λάβετε ως δώρο ένα Ghost operator skin, weapon blueprints και διάφορα άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*