Στο trailer παρουσιάζονται αποστολές που εκτείνονται σε διάφορες τοποθεσίες και σενάρια — από stealth αποστολές με νυχτερινή όραση έως μεγάλης κλίμακας μάχες με θωρακισμένα οχήματα.
Μάλιστα, εμφανίζονται διεθνείς δυνάμεις και ειδικές μονάδες όπως η CIA, η SAS και η Delta Force, στοιχείο που υπογραμμίζει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της ιστορίας.
Παράλληλα, στο multiplayer αναμένεται μια νέα λειτουργία που θα τερματίζει πρόωρα τους αγώνες υπό ορισμένες συνθήκες, αποφεύγοντας το «spawn‑trap». Η Open Beta που έγινε τον Αύγουστο, στέυθηκε από τους παίκτες ως μεγάλη επιτυχία, και μένει να δούμε σύντομα και το τελικό προϊόν.
Απολαύστε το trailer:
«Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για το The Witcher 4», λέει developer της CD Projekt RED




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity