Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Έσοδα ρεκόρ για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

*
Η Capcom ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ για έβδομο συνεχόμενο έτος, χάρη στις πωλήσεις των Resident Evil, Street Fighter και Dragon’s Dogma. Πρόκειται επίσης για την ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά με αύξηση των λειτουργικών εσόδων της εταιρείας.

Οι πωλήσεις ανήλθαν σε $977 εκατομμύρια, αυξημένες σε ποσοστό 21% από έτος σε έτος και τα λειτουργικά έσοδα σε $366 εκ. σημειώνοντας αύξηση 12,3% σε σχέση με το 2023, τα έσοδα προ φόρων $381 εκ. (+15.7% από έτος σε έτος) και το καθαρό εισόδημα που θα πρέπει να αποδωθεί στους ιδιοκτήτες της μητρικής εταιρείας, $278 εκ. δηλαδή αυξημένο σε ποσοστό 18,1% συγκριτικά με ένα έτος πριν.


Τα περισσότερα έσοδα προήλθαν από το Resident Evil 4 Remake, που πούλησε 3,3 εκ. αντίτυπα το υπό εξέταση οικονομικό έτος και πλέον έχει ξεπεράσει τα 7 εκ. από την ημέρα που λανσαρίστηκε.

Το Street Fighter 6 πούλησε επίσης 3,3 εκ. κόπιες. Από πλευράς του, το Dragon’s Dogma 2, είχε τη δική του σημαντική συμβολή στον προϋπολογισμό με 2,6 εκ. αντίτυπα και σημειώνεται πως ήταν το πρώτο παιχνίδι της Capcom με τιμή €79,99.

Τέλος, 15 τίτλοι πούλησαν περισσότερα από 1 εκ. αντίτυπα το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2024 και η σειρά Monster Hunter ξεπέρασε στο σύνολο τα 100 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*