Η επιτυχημένη σειρά Monster Hunter της Capcom θα μεταφερθεί και σε φορητές συσκευές, με βάση μια νέα συμφωνία με την Tencent. Στο project θα εμπλακούν η Capcom και η Timi Studio Group- που ανήκει στην Tecent- και στο παρελθόν έχει προσφέρει στο κοινό παιχνίδια όπως τα Call of Duty mobile, Pokemon Unite και Arena of Valor. Οι εταιρείες υπόσχονται να προσφέρουν όλα όσα έχουν κάνει αγαπητή της σειρά Monster Hunter.
"Η πρώτη αυτή συνεργασία ανάμεσα στην TiMi και την Capcom θα συνδυάσει τις εμπειρίες και τα δυνατά σημεία των δύο πλευρών, επιτρέποντας στο Monster Hunter να κάνει το βήμα προς περισσότερες πλατφόρμες, σκοπεύοντας να δώσει στους κυνηγούς, έμπειρους και νέους, την ελευθερία να κυνηγήσουν όπως το επιθυμούν, οποτεδήποτε και οπουδήποτε", αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.
Περισσότερες πληροφορίες θα κοινοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

PS6: Η Sony προετοιμάζει το έδαφος υποχρεώνοντας τους devs να χρησιμοποιούν το low power mode του PS5
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity