Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Οι υψηλές πωλήσεις αυξάνουν την εκτίμηση για έσοδα και κέρδη

*
Η Capcom τροποποίησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις για τα έσοδά της, καθώς τα νέα αλλά και παιχνίδια παλαιότερων ετών είχαν πολύ καλές πωλήσεις το 12μηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2024. Ι ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τον οικονομικό απολογισμό της στις 9 Μαΐου. Οι εκτίμηση για τις πωλήσεις αυξήθηκε κατά 8,9% στα $979 εκατομμύρια και για τα καθαρά έσοδα κατά 8,3% στα $278 εκ.

"Στην βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα Ψηφιακού Περιεχομένου, εκτός από το Street Fighter 6, τον πιο πρόσφατο τίτλο της σειράς Street Fighter, που γνώρισε ευρεία αποδοχή παγκοσμίως, το Dragon’s Dogma 2 κυκλοφόρησε το τέταρτο τρίμηνο και είχε θετική απόδοση", ανέφερε η εταιρεία.


"Επιπλέον, οι πωλήσεις αυξήθηκαν για παλαιότερους τίτλους σημαντικών σειρών λόγω της σταθερής δημοτικότητάς τους. Συνολικά, αυτό μας οδήγησε να περιμένουμε ότι τα κέρδη αυτής της εππιχειρηματικής δραστηριότητα θα ξεπεράσουν τον στόχο μας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*