Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Resident Evil Requiem, Pragmata και Monster Hunter Stories 3 κάνουν πάρτι εσόδων στο Steam

*
Η Capcom συνεχίζει την δυναμική της πορεία το 2026, καταγράφοντα έσοδα σχεδόν 400 εκατομμυρίων δολαρίων στο Steam μέσα στους πρώτους μήνες του έτους. Σύμφωνα με την Alinea Analytics, η εταιρεία έχει φτάσει περίπου τα 389 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα έσοδα και τα 309 εκατομμύρια δολάρια σε καθαρά έσοδα, γεγονός που αντανακλά τη σταθερή επιτυχία της.

Πρωτοστάτη αυτής της απόδοσης αποτελεί το Resident Evil Requiem, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Άλλοι πρόσφατοι τίτλοι, όπως το Pragmata και το Monster Hunter Stories 3, έχουν επίσης συμβάλει σε σταθερά υψηλά νούμερα πωλήσεων.


Αυτή η επιτυχία βασίζεται στη σειρά κριτικά αναγνωρισμένων κυκλοφοριών της Capcom, καθεμία από τις οποίες έχει βαθμολογία 80 ή υψηλότερη στο Metacritic. Με επιπλέον έσοδα από παλαιότερους τίτλους και μια άλλη σημαντική κυκλοφορία, το Onimusha: Way of the Sword, που αναμένεται σύντομα, η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για μια εξαιρετικά κερδοφόρα και σταθερή χρονιά.

Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει κι άλλο Assassin’s Creed Remake πέραν του Black Flag

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*