Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom Showcase: Και σε PC, PS5 το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess (trailer)

*
Το Kunitsu-Gami: Path of the Goddess πρωταγωνίστησε στο Xbox Games Showcase 2023, αλλά η Capcom επανήλθε και με άλλες ανακοινώσεις. Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε ένα ακόμη trailer και ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει εκτός από τις εκδόσεις για Xbox Series X/S και σε PC και PS5. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν μάθαμε ακόμη βέβαια, αλλά επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά πως ο τίτλος θα έρθει την πρώτη ημέρα διάθεσής του και στο Xbox Game Pass. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο εχθρούς και προκλήσεις και όλο το game έχει βασιστεί στην RE Engine. Το νέο trailer θα σας κατατοπίσει σίγουρα καλύτερα και είναι δεδομένο ότι το game έχει ήδη «κλέψει» καρδιές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*