Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom Showcase: Νέα καθυστέρηση και νέο trailer για το PRAGMATA

*
Ακόμη πιο πίσω στο καλεντάρι κυκλοφοριών της Capcom πηγαίνει το PRAGMATA, όπως ανακοινώθηκε στο πρόσφατο Capcom Showcase. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε πως ο τίτλος που αναμενόταν το 2023, πάει πιο πίσω. Το παιχνίδι αναπτύσσεται για PC, PS5 και Xbox Series X/S και όπως αποκαλύφθηκε, η ομάδα ανάπτυξής του χρειάζεται απλά περισσότερο χρόνο για να το ολοκληρώσει. Προς το παρόν δεν παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από ένα νέο trailer και όλοι μένουμε με την ελπίδα πως μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως μιλούν για νέες ανακοινώσεις κοντά στις αρχές του 2024 και μια κυκλοφορία μερικούς μήνες αργότερα. Μέχρι τότε, μένουμε όλοι με το νεότερο trailer, που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*