Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom Showcase: Νέο gameplay trailer για το Dragon’s Dogma II και έξτρα πληροφορίες

*
Η Capcom παρουσίασε νέο υλικό και gameplay trailer για το Dragon’s Dogma II, στο πλαίσιο του Capcom Showcase της. Η ιαπωνική εταιρεία και ο παραγωγός Hideaki Itsuno μίλησαν περισσότερο για τις μάχες, τα Pawns και τα συστήματα gameplay για το αναμενόμενο action RPG. Οι μάχες δημιουργούνται από δυναμικά σενάρια ανάλογα με τις επιλογές των παικτών, ενώ και τα Pawns που ελέγχονται από την ΑΙ επιστρέφουν από το πρώτο game της σειράς για να βοηθήσουν τους πρωταγωνιστές να σχηματίσουν ομάδες έως και 4 χαρακτήρων. Οι παίκτες μπορούν να παραμετροποιήσουν το βασικό τους Pawn, το οποίο μπορεί με τη σειρά του να στρατολογηθεί και από το Arisen άλλων παικτών. Ο τίτλος χρησιμοποιεί την RE Engine για να δημιουργήσει τα πάντα σε έναν κόσμο τετραπλάσιο σε σχέση με αυτόν του original game και να τον γεμίσει με ήρωες, αντιπάλους, εκδηλώσεις και λεπτομέρειες. Το Dragon’s Dogma II αναπτύσσεται για PC, PS5 και Xbox Series X/S, με την κυκλοφορία του να παραμένει ακόμη άγνωστη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*