Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cat Quest III είναι η νέα ονομασία του Cat Quest: Pirates of the Purribean (trailer)

H Kepler Interactive και η The Gentlebros άλλαξαν το τίτλο του open-world action RPG, Cat Quest: Pirates of the Purribean σε Cat Quest III, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer.

Σύμφωνα με την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, στο παιχνίδι οι παίκτες θα χειρίζονται γάτες-πειρατές σε ένα 2.5D open-world action RPG βασισμένο στο κόσμο του Purribean. Το Purribean είναι ένα αρχιπέλαγος γεμάτος με Pi-rats που ψάχνουν το Nothern Star, ένα τεράστιο χαμένο θυσαυρό. Οι παίκτες θα μπορούν να έχουν το δικό τους πλοίο μαζί με το πλήρωμα που αυτοί θα επιλέξουν.


Το Cat Quest III αναμένεται να λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) το 2024.

Δείτε παρακάτω το νέο gameplay trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*