Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CD Projekt: Πτώση σε πωλήσεις και έσοδα το πρώτο εξάμηνο του 2023

*
Πτώση πωλήσεων και κερδών για το πρώτο εξάμηνο του 2023 αποκαλύπτει η νεότερη έκθεση οικονομικών πεπραγμένων της CD Projekt. Η πολωνική εταιρεία αναφέρει έσοδα από πωλήσεις που φτάνουν τα $79,5 εκ. μειωμένα κατά 14% σε σύγκριση με τα $82,2 εκ. την ίδια περίοδο του 2022. Τα καθαρά έσοδα ήταν $22,1 εκ. και σε σχέση με τα $27,6 εκ. το αντίστοιχο εξάμηνο του περασμένου έτους, μεταφράζονται σε μείωση της τάξης του 20%.

Η CD Projekt Group αποδίδει τα παραπάνω νούμερα στην έλειψη πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρονιάς, με την εταιρεία να έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του επερχόμενου DLC, Phantom Libery για το Cyberpunk 2077.


"Ως φυσικό αποτέλεσμα, τα έσοδα από τις πωλήσεις ήταν μειωμένα σε σύγκριση με το περασμένο έτος", δήλωσε ο CFO Piotr Nielubowicz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*