Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Champions Tactics: Grimoria Chronicles - Ανακοινώθηκε το πρώτο Web3 game της Ubisoft (trailer)

H Ubisoft ανακοίνωσε το πρώτο της Web3 game, το Champions Tactics: Grimoria Chronicles, που θα κυκλοφορήσει στο Oasys blockchain.

Το Oasys είναι ένα blockchain που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 και υποστηρίζεται από πολλαπλές εταιρείες, όπως οι: Bandai Namco, Sega, Ubisoft και Square Enix. Λέγεται πως οι δημιουργοί του έχουν ειδικότητα σε blockchain games. H γαλλική εταιρεία τώρα, περιγράφει το Champions Tactics: Grimoria Chronicles ως ένα πειραματικό, "PvP tactical RPG game", που βρίκσεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PC και παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα trailer.


Οι προηγούμενες προσπάθειες της Ubisoft στον τομέα του blockchain αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία. Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*