Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cheaters έκαναν την εμφάνιση τους στην open beta του The Finals

*
Το The Finals είναι ένα από τα πιο αξιόλογα fps αυτής της περιόδου αλλά για κακή του τύχη έπεσε θύμα cheaters.

Σε αυτό το free-to-play shooter παίρνετε μέρος σε ένα ψηφιακό show και καλείστε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας με στόχο να μείνετε ζωντανοί όπως και να προσφέρετε θέαμα. Η open beta του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των παικτών στο Steam μιας και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 267.874 παίκτες ταυτοχρόνως, παρόλα αυτά υπάρχει μερίδα ατόμων που δεν επιθυμεί να “παίξει” με τους κανόνες.


Ο χρήστης Anti-Cheat Police Department, μία ομάδα που ειδικεύεται στη συλλογή πληροφοριών με σκοπό να εμποδίσει τους cheaters να δρούνε ανενόχλητοι, δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) πως “το The Finals έχει ήδη στοχοποιηθεί και σίγουρα δεν θα αργήσει να “γεμίσει” με cheaters. Ελπίζουμε πως η εταιρεία ανάπτυξης έχει λάβει τα μέτρα της καθώς ο τίτλος έχει μεγάλη απήχηση και είναι κρίμα να χάσει τους οπαδούς του.

Οι παίκτες εικάζουν πως οι cheaters προέρχονται από κινέζικα προφίλ και γι’ αυτό καλούν την Embark Studios να εισαγάγει ένα region lock για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως ορισμένοι χρήστες του Reddit, αναφέρουν πως αναγκάστηκαν να παρατήσουν το παιχνίδι καθώς ήταν γεμάτο με cheaters και δεν μπορούσαν να παραμείνουν, ενώ κάποιοι λένε πως αν η κατάσταση συνεχιστεί, το The Finals θα έχει την κατάληξη του PUBG.

Η open beta του The Finals θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη αλλά σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρείας το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*