Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chrono Odyssey: Το gameplay trailer του νέου MMORPG με Unreal Engine 5 εντυπωσιάζει

Το κορεατικό στούντιο Npixel αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer του MMORPG Chrono Odyssey, που δημιουργήθηκε με την Unreal Engine 5. Όπως θα περίμενε κανείς, τα γραφικά του νέου τίτλου εντυπωσιάζουν, ενώ στο trailer υπάρχουν και στιγμές όπου διακρίνεται η πανέμορφη λεπτομέρεια στο draw distance.

Το Chrono Odyssey διαδραματίζεται σε έναν κόσμο φαντασίας με μαγεία και δράκους, όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν μεταξύ τους για την ολοκλήρωση αποστολών που θα ανανεώνονται σε συχνή βάση. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του gameplay με την ονομασία Chrono element, θα δίνει τη δύναμη της χειραγώγησης του χρόνου και στο λανσάρισμα θα υπάρχουν διαθέσιμα 6 classes: Swordsman, Ranger, Sorcerer, Paladin, Berserker και Assassin.

Το Chrono Odyssey δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως αναμένεται να λανσαριστεί για το PlayStation 5.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*