Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Co-op και PvP multiplayer modes θα έχει το Kill It With Fire 2 (trailer)

Το first-person spider-hunter game Kill It With Fire 2 θα περιλαμβάνει cooperative campaign τεσσάρων παικτών αλλά και το player-versus-player mode “Spider Hunt”, όπως ανακοίνωσαν η tinyBuild και η Casey Donnellan Games. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι PC (Steam), μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στη beta του Spider Hunt, όπου οι αράχνες τα βάζουν με τους εξολοθρευτές.


Το Kill It With Fire 2 είναι ένα παιχνίδι δράσης και κωμωδίας όπου καλείστε να εξοντώσετε αράχνες. Με οτιδήποτε βρείτε μπροστά σας. Φωτιά, laser, τηγάνια, κλπ. Το sequel αναμένεται να ικανοποιήσει τους πάνυτες καθώς είναι μεγαλύτερο, έχει περισσότερες αράχνες, πιο πολλές σκηνές καταστροφής και άλλα παρόμοια. Έχοντας τον ρόλο του Exterminator, θα ταξιδέψετε σε όλο το multiverse, χρησιμοποιώντας όλη τη νεότερη τεχνολογία για να εξαλείψετε μια για πάντα την απειλή των αραχνοειδών.


Το Kill It With Fire 2 θα γίνει διαθέσιμο σε έκδοση Early Access για PC (Steam) εντός του 2023. Το επόμενο έτος αναμένεται η πλήρης έκδοση για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*