Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Codename Condor: Επιπλέον πληροφορίες για το spin-off του Control

*
Η Remedy Entertainment κοινοποίησε νέες πληροφορίες για το Codename Condor, το co-op multiplayer spin-off του Control. Χαρακτηρίζεται ως το πρώτο βήμα του studio στον κόσμο των service-based games και ο αρχικός προϋπολογισμός για την ανάπτυξή του είναι €25 εκατομμύρια. Η δημιουργία του βασίζεται στη Northlight engine και πρόκειται να μπει σε φάση παραγωγής εντός του τρέχοντος έτους, για PC, PS5, Xbox Series X και Xbox Series S.

"Μετά το γεγονός που έχει μείνει γνωστό ως Hiss Invasion, το Oldest House βρίσκεται σε κατάσταση lockdown: ένας τόπος με ασταθείς και επικίνδυνες υπερφυσικές δυνάμεις που βράζει", αναφέρει η Remedy.


"Παγιδευμένοι μέσα είναι το τελευταίο απομεινάρι του Federal Bureau of Control που θα χρειαστεί να πάρει θέση και να πιέσει για να ανακτήσει τον έλεγχο. Οι απελπισμένοι καιροί απαιτούν απεγνωσμένα μέτρα. Και όλοι χρειάζονται".

"Το franchise Control είναι μεγαλύτερο από μια ιστορία ή έναν χαρακτήρα. Με την κωδική ονομασία Condor, προσκαλούμε τους παίκτες σε ένα ταξίδι στα βάθη του Oldest House".

"Εντός, θα αντιμετωπίσουν πανίσχυρους εχθρούς και εμπόδια, αλλά βασιζόμενοι στον εξοπλισμό τους και ο ένας στον άλλον, θα έχουν την ευκαιρία να επιβιώσουν".

Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι θα έχει συγκεκριμένη τιμή και δεν θα είναι free to play. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*