Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Commandos: Origins - Η θρυλική ομάδα επιστρέφει το 2024 (trailer)

H Kalypso Media και η Claymore Game Studios ανακοίνωσαν το Commandos: Origins, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 και επίσης θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Όπως και στο παρελθόν, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και να συνδιάσετε τις ικανότητες των Green Beret, Sapper, Sniper, Driver, Marine και Spy για να φέρετε εις πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές. Η επιτυχία μπορεί να έρθει μόνο μέσω προσεκτικού σχεδιασμού και της έξυπνης χρήσης τακτικών stealth και καταστροφής. Από τις απέραντες χιονισμένες εκτάσεις της Αρκτικής, μέχρι τις ερήμους της Αφρικής, από τις δυτικές ακτές της Ευρώπης ως το ανατολικό μέτωπο, είναι στη δική σου ευχέρεια το πως θα διοικήσεις τους κομάντο σου και θα τους καθοδηγήσεις ενάντια στη συνεχώς αυξανόμενη κατοχή των Ναζί που απειλεί ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*