Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Concept art και επετειακό video για το Splinter Cell remake

H Ubisoft δημοσίευσε concept art για το επερχόμενο remake του Splinter Cell. Επιπλέον κυκλοφόρησε ένα νέο Splinter Cell 20th anniversary video, όπου τέσσερα μέλη της ομάδας ανάπτυξης συζητούν για τα στοιχεία που έκαναν δημοφιλή τη σειρά παιχνιδιών.







"Δεν είναι ένα απλό remaster", λέει ο creative director Chris Auty. "Δημιουργείται από την αρχή. Θα φτιάξουμε τα πάντα από το μηδέν, ανανεωμένα και έτοιμα για τους παίκτες".





Ο associate level design director Zavian Porter συμπλήρωσε: "Ναι, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε αυτό το κορυφαίο remake και να αυξήσουμε την ποιότητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό θα μας βοηθήσει να θέσουμε μια καλή βάση για το μέλλον του franchise".





Ο Auty πρόσθεσε: "Είμαστε πολύ νωρίς όσον αφορά την παραγωγή. Ακόμα ασχολούμαστε με πρωτότυπα. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι ολοκληρώνουμε το παιχνίδι, κάνουμε τα πάντα με τον σωστό τρόπο και θα προσφέρουμε μια εμπειρία κορυφαίας ποιότητας. Και θα χαθούμε για λίγο, ώστε να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*