Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Content creator αγόρασε όλα τα παιχνίδια από τα eShops του Wii U και του 3DS (video)

Παίκτης αγόρασε όλους τους τίτλους που υπήρχαν στα ηλεκτρονικά κατάστηματα των Wii U και 3DS, λίγο πριν πάψει η λειτουργία τους. Πρόκειται για τον δημοφιλή content creator Jirard ‘The Completionist’ Khalil, που λέει ότι η συλλογή αποτελείται από 866 παιχνίδια του Wii U και 1547 του 3DS. Τα παραπάνω αντιστοιχούν σε 1,2 TB δεδομένων για παιχνίδια του Wii U και 267 GB για εκείναι του 3DS συν τα DLCs και του DsiWare. Για ολόκληρη τη συλλογή ο Khalil ξόδεψε $22.791 και για να την ολοκληρώσει χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο.

Από τις 27 Μαρτίου δεν θα είναι δυνατές οι αγορές μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων των δύο προαναφερθέντων συστημάτων της Nintendo. To online gaming συνεχίζεται κανονικά, όπως επίσης θα μπορείτε να κατεβάσετε ξανά όσα παιχνίδια θα έχετε προσθέσει ως τότε στη βιβλιοθήκη σας.


Ο Khalil χρησιμοποίησε προπληρωμένες κάρτες του eShop για να πραγματοποιήσει τις αγορές του, καθώς είχε ανησυχίες ότι η τράπεζά του δεν θα επέτρεπε τόσο μεγάλο αριθμό συναλλαγών. Εξαργύρωσε 464 κάρτες του 464 eShop και το παράπονό του ήταν ότι δεν μπορούσε να περάσει στο ψηφιακό του πορτοφόλι περισσότερα από $250, οπότε αναγκάστηκε να επαναλάβει τη διαδικασία αγορών και εκαργύρωσης 72 φορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*