Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Counter-Strike 2: Τέλος η υποστήριξη για MacOS και και PCs με παλαιότερο hardware

*
H Valve σταμάτησε να υποστηρίζει το Counter-Strike 2 σε Mac και PCs με παλαιότερο hardware.

"Το Counter-Strike 2 αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του CS και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το Counter-Strike για τα επόμενα χρόνια. Καθώς η τεχνολογία προχωράει, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την υποστήριξη για παλαιότερο hardware, συμπεριλαμβανομένου του DirectX 9 και λειτουργικών συστημάτων 32-bit. Ομοίως, δεν θα υποστηρίζουμε πλέον το macOS", αναφέρει η ανακοίνωση της Valve.


Η εταιρεία πρόσθεσε ότι κάτω του 1% του συνόλου των ενεργών παικτών του Counter-Strike: Global Offensive χρησιμοποιεί τις παραπάνω πλατφόρμες. Στο εξής, το Counter-Strike 2 θα υποστηρίζει μόνο 64-bit Windows και Linux.

Όσοι δεν μπορούν να τρέξουν το Counter-Strike 2 με το υπάρχουν hardware τους θα έχουν πρόσβαση σε μια legacy version του CS:GO, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του τίτλου, εκτός από το επίσημο matchmaking. Η συγκεκριμένη έκδοση θα πάψει να υποστηρίζεται από 1η Ιανουαρίου 2024.

Τέλος, όσοι επηρεάζονται αρνητικά από τα παραπάνω και έχουν πληρώσει για το Prime Status θα μπορέσουν να λάβουν αποζημίωση ως την 1η Δεκεμβρίου 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*