Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crysis 4: Φαίνεται πως θα καθυστερήσει ακόμη η κυκλοφορία του

*
Δεν φαίνεται να κυκλοφορεί σχετικά άμεσα το Crysis 4. Το νεότερο μέρος της δημοφιλούς σειράς δεν θα φτάσει άμεσα στα χέρια μας, αφού φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Κάτι τέτοιο μαρτυρά αγγελία που δημοσιεύτηκε στο site της Crytek, η οποία ψάχνει ακόμη Lead Producer, Lead AI Programmer και Lead Environment Artist για το νέο της game. Η εξέλιξη αυτή μόνο ευχάριστη δεν είναι αφού μαρτυρά πως δεν έχει προχωρήσει αρκετά η ανάπτυξη του νέου μέρους για το δημοφιλές game franchise. Το game ανακοινώθηκε το 2022 και φαίνεται πως δεν θα το δούμε σχετικά άμεσα, ούτε με τη μορφή ενός νέου trailer. Μένει να δούμε τι νεότερο θα έχουμε και σε αυτό το σίριαλ τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*