Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Darkest Dungeon II: Έρχεται σε PS5 και PS4 στις 15 Ιουλίου (trailer)

*
Η Red Hook Studios ανακοίνωσε ότι το Darkest Dungeon II, έρχεται σε Playstation 5 και PlayStation 4 στις 15 Ιουλίου 2024. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PC.

Όπως δηλώνει ο Tyler Sigman, Design Director της Red Hook Studios, το παιχνίδι είναι εκπληκτικό με το DualSense Controller και οι παίκτες θα νιώθουν τους παλμούς της καρδιάς του ήρωα όταν αυτός βρίσκεται στοκατώφλι του θανάτου ή τη δόνηση του κάρου όταν πέφτει σε παγίδα.


Το Darkest Dungeon II προσκαλεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις μέσα από πέντε campaigns, γνωστά ως “Confessions”, το καθένα με το δικό του τρομακτικό boss και πλούσιους μηχανισμούς. Μαζί με τους Duelist και Crusader, οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ 14 επιλέξιμων χαρακτήρων. Επίσης, υπάρχει το metagame progression hub “The Altar of Hope”, 10 companion pets με διαφορετικές ικανότητες και προαιρετικά θεματικά difficulty modifiers υπό τη μορφή των αντικειμένων Radiant και Infernal Flame, για όσους θέλουν να ανεβάσουν ή να χαμηλώσουν τον πήχη της πρόκλησης.

Εκτός από το κυρίως παιχνίδι, περιλαμβάνεται το DLC “The Binding Blade”, στο οποίο μεταξύ άλλων θα βρείτε το mini-boss The Warlord.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*