Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dataminer κάνει το demo του P.T. playable στο PlayStation 5

*
Μπορεί η Konami να έχει κάνει και επίσημα παρελθόν το demo του P.T. στο PlayStation 4, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για έναν dataminer να παίξει ξανά το περιβόητο demo του παιχνιδιού στο PlayStation 5.

Ο streamer και dataminer, Lance McDonald κατάφερε να κάνει το demo του P.T. playable σε ένα non-jailbroken PlayStation 5, μέσω ενός hacked emulator του PlayStation 4. Σύμφωνα με τον Lance McDonald, για να γίνει η διαδικασία εφικτή θα πρέπει ο χρήστης να έχει στην κατοχή του το demo και έναν ενεργό λογαριασμό στο PlayStation Network σε ένα jailbroken και ένα κανονικό PlayStation 5. Στο “σπασμένο” PlayStation 5 ο χρήστης θα πρέπει να τοποθετήσει το παιχνίδι από το hacked emulator του PlayStation 4 μέσω ενός USB στο κανονικό PlayStation 5. Ο Lance McDonald παρουσίασε το κατόρθωμα του στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Twitter ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει την Konami.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*