Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dawnwalker είναι ο τίτλος του πρώτου παιχνιδιού της Rebel Wolves που αποτελείται από πρώην developers της CD Projekt Red

*
H Rebel Wolves επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος της τίτλος θα είναι το “Dawnwalker”. Μαζί με την ανακοίνωση, το studio αποκάλυψε ένα wallpaper με νέο artwork, που παρουσιάζει έναν πολεμιστή με ξίφος να βγαίνει από τις σκιές.

Στη Rebel Wolves εργάζονται πολλοί βετεράνοι της CD Projekt Red και την περασμένη εβδομάδα στη θέση του creative director τοποθετήθηκε ο Mateusz Tomaszkiewicz.


Φήμες λένε ότι το Dawnwalker θα είναι ένα ανοικτού κόσμου dark fantasy RPG. Πρόσφατα, ο Tomaszkiewicz πρόσθεσε επίσημα ότι το νέο παιχνίδι "θα προσφέρει μια ποικιλία επιλογών και χώρο για πειραματισμούς όταν κάποιος το επαναλαμβάνει".

Ανέφερε επίσης ότι η ομάδα έχει ως στόχο "να δημιουργήσει έναν κόσμο στον οποίο θα θέλετε να βυθιστείτε και να τον εξερευνήσετε". Αυτό ενισχύει την πεποίθηση ότι το παιχνίδι πιθανότατα θα ακολουθήσει μια προσέγγιση βασισμένη στην ιστορία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*