Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Death Stranding 2: On the Beach - "Πιο βίαιο σε σχέση με τον προκατοχό του", λέει ο Norman Reedus (video)

*
Ο ηθοποιός Norman Reedus, που μετέχει στο Death Stranding 2: On the Beach, λέει ότι το παιχνίδι έχει περισσότερη βία από τον προκάτοχό του. Μιλώντας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του "HideoTube", ο Reedus είπε για το trailer του τίτλου:

"Υπάρχουν πολλά νέα πράγματα. Όλα όσα έχουμε κάνει πρόσφατα έχουν συνδέσει πολλά από τα κομμάτια για το τι γίνεται στην ιστορία".


"Από άποψη μεγέθους δείχνει απλά επικό. Μεγαλώνει, μεγαλώνει και μεγαλώνει και λατρεύω τα ρομπότ σκύλους που γαβγίζουν".

"Ακόμα κι εγώ στο παιχνίδι, που κάνω τις διαδρομές σε πραγματικό χρόνο, συνδέω τις τελείες, είναι κάτι που ολοκληρώνεται με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Η ιστορία του Higgs που έφερε τα όπλα και τα μοίρασε σε όλο τον κόσμο, ξέρω τι σημαίνει αυτό τώρα, και ξέρω πού πηγαίνει αυτή η ιστορία, που είναι μια πραγματικά τρελή ιστορία. Ένιωσα ότι στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε κάτι πολύ παθητικό σε αυτό, υπήρχε κάτι πολύ ανοιχτό και ήρεμο σε αυτό, και νιώθω ότι αυτό περιέχει λίγο περισσότερη βία".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*