Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε τι παίξατε περισότερο το 2022 σε PS4 και PS5 με το ετήσιο Wrap-Up της Sony

*
Το 2022 φεύγει σιγά, σιγά και το Wrap-Up του PlayStation θα σας θυμίσει αγαπημένες στιγμές για μια ακόμα χρονιά. 'Εως τις 13 Ιανουαρίου 2023, οι χρήστες PS4 και PS5 μπορούν να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται τις καλύτερες στιγμές τους στο Wrap-Up του 2022, όπως τον αριθμό των κερδισμένων τροπαίων, τον αριθμό των παιχνιδιών με τα οποία ασχολήθηκαν, το σύνολο των ωρών που αφιέρωσαν σε παιχνίδια του PS4 και του PS5 και τον αριθμό των παιχνιδιών που κατέβασαν από το PlayStation. Τα στατιστικά στοιχεία θα συνεχίσουν να ενημερώνονται μέχρι το τέλος του 2022, οπότε φροντίστε να κάνετε έναν ακόμα έλεγχο το νέο έτος.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα σημαντικότερα στατιστικά που επιτεύχθηκαν συλλογικά από την παγκόσμια κοινότητα του PlayStation το 2022, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των Thunderjaws που "έπεσαν" στο Horizon Forbidden West, των συνολικών χιλιομέτρων που διανύθηκαν στο Gran Turismo 7 και του συνολικού αριθμού τσεκουριών που εκτοξεύτηκαν στο God of War Ragnarök.


Ολοκληρώνοντας την εμπειρία του Wrap-Up 2022, θα λάβετε ένα Summary Card που μπορείτε να μοιραστείτε και να συγκρίνετε με εκείνες άλλων παικτών.

Οι χρήστες PS5 και PS4 που θα κάνουν κλικ σε όλες τις ενότητες Wrap-Up του 2022 μπορούν επίσης να λάβουν έναν κωδικό, για να αποκτήσουν ένα από τα έξι avatars του Astro Bot που αντικατοπτρίζουν τα επιτεύγματά τους στο PlayStation για τη χρονιά που διανύουμε. Κάθε κωδικός μπορεί να εξαργυρωθεί από άλλους παίκτες στην ίδια γεωγραφική περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τον κωδικό με φίλους και να παρακολουθούν τους διαφορετικούς κωδικούς avatar που είναι διαθέσιμοι για εξαργύρωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη σελίδα του 2022 Wrap-Up.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*