Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε την ελληνική διαφήμιση για το ανανεωμένο PlayStation Plus

*
Η Sony ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ανανεωμένου PlayStation Plus και στη χώρα μας και πλέον έχουμε και την ελληνική διαφήμιση. Το σποτάκι δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ώρες στα ξένα κανάλια του PlayStation και πλέον ήρθε και η ώρα για το υποτιτλισμένο. Πρωταγωνιστής του είναι ο Mr. Malcolm και στη διάρκειά του βρίσκουμε easter eggs και αναφορές σε παιχνίδια που παρέχονται έναντι συνδρομής, χρησιμοποιώντας περί τα 1270 props, 80 trophies και 120 ρολόγια. Στόχος του σποτ είναι να δείξει στους χρήστες το πόσα πλεονεκτήματα και προνόμια προσφέρει η νέα συνδρομητική υπηρεσία. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σε 35 μέρες και σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες με ένα crew 94 ατόμων και 68 ηθοποιούς. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*