Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο trailer του Test Drive Unlimited Solar Crown

Η Nacon και η KT Racing κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το Test Drive Unlimited Solar Crown με τίτλο "The Racer".

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, στο Hong Kong Island όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα η Radiant καλεί τα μέλη της να διαγωνιστούν σε ένα εξωπραγματικό διαγωνισμό: το Solar Crown. Στο παιχνίδι οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί, το οποίο έχει μεταφερθεί σε κλίμακα 1:1 με πάνω από 600 χιλιόμετρα δρόμων διαφορετικών συνθηκών ή να πάρουν μέρος στα διάφορα events. Μερικές από τις μάρκες που εμφανίζονται στο παιχνίδι είναι: Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge και Apollo. Επιπλέον, το παιχνίδι θα υποστηρίζει και multiplayer.

To Test Drive Unlimited Solar Crown αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store) το 2024.


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*