Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το remake του θρυλικού Riven στο πρώτο του gameplay trailer!

*
Η Cyan Worlds δημοσίευσε το επίσημο gameplay trailer για το remake του θρυλικού Riven που έρχεται πλέον με την Unreal Engine 5. H προσέγγιση της ομάδας ανάπτυξης θυμίζει αυτή που έγινε στο remake του Myst και οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας την ιστορία του τίτλου και ταξιδεύοντας ταυτόχρονα και στο παρελθόν, αλλά μένοντας και ταυτόχρονα στα σύγχρονα δεδομένα του game development.

Ο τίτλος είναι γεμάτος γρίφους και μια ιστορία που θα σας ζορίσει στο να βρείτε την καλύτερη λύση. Το παιχνίδι δεν έχει προς το παρόν επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και η Cyna Worlds αναφέρει απλά ότι αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2024.


Αναμένουμε με ενδιαφέρον την οποιαδήποτε εξέλιξη και μένουμε μέχρι τότε με το gameplay trailer που θα δείτε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*