Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκάδες απολύσεις ανακοίνωσε η Relic Entertainment

*
Μια εβδομάδα αφότου έγινε ανεξάρτητο studio, η Relic Entertainment προχώρησε σε δεκάδες απολύσεις. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τον αριθμό των υπαλλήλων που είδαν την πόρτα της εξόδου, όμως σύμφωνα με την παραγωγό Robyn Smale, αυτός ανέρχεται σε 41 άτομα.

Η Relic Entertainment έχει την έδρα της στο Vancouver του Καναδά και ειδικεύεται σε real-time strategy games, όπως τα Company of Heroes, Age of Empires και Homeworld.


"Το να απολύσουμε τους ανθρώπους δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και λήφθηκε αποκλειστικά με στόχο να παράσχει στη Relic την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να επιβιώσει σε μια όλο και πιο ασταθή βιομηχανία. Δεν αντικατοπτρίζει με κανέναν τρόπο την τεχνογνωσία, το πάθος ή τον χαρακτήρα οποιουδήποτε από τους υπαλλήλους που επηρεάζονται".

"Συνεργαζόμαστε στενά με όσους επηρεάζονται παρέχοντας πακέτα απζημίωσης, εκτεταμένα προνόμια και επιλογές υποστήριξης για εύρεση νέας εργασίας".

"Σε αυτούς που αποχαιρετούμε, λυπούμαστε βαθύτατα που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για το studio και τα projects μας και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*