Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκάδες στελέχη της The Initiative αποχώρησαν το τελευταίο έτος

*
Η The Initiative που ανήκει στη Microsoft, είναι ένα μεγάλο studio που στήθηκε in-house για να αναπτύξει το Perfect Dark κάτω από την ομπρέλα των Xbox Game Studios.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο LinkedIn, εντοπίστηκαν πάνω από 30 υπάλληλοι που έχουν αποχωρήσει από τις αρχές του 2021. Μέσα στους υπαλλήλους συγκαταλέγονται ο game design director, o lead level designer, o principal level designer, ο principal world builder, o lead systems engineer, o technical director και ο director of narrative & narrative lead. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το VGC.


Καθώς είναι προφανές πως όλες οι αποχωρήσεις είναι υψηλών στελεχών του project, έχει επηρεαστεί η ανάπτυξη. Οι λόγοι αποχώρησης σύμφωνα με αναφορές είναι η πολύ αργή ταχύτητα προόδου και η έλλειψη δημιουργικής ελευθερίας των υπεύθυνων της ομάδας.

Ο υπεύθυνος της The Initiative, Darrell Gallagher, δήλωσε: "Δεν είναι καθόλου εύκολο να χτίσουμε ένα studio και να επαναφέρουμε ένα πολυαγαπημένο franchise. Κατά τη δημιουργία της The Initiative, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε συμφωνίες για co-development με άλλα studios για να πιάσουμε τους στόχους μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένη με την πρόοδο που βλέπουμε από τη συνεργασία μας με την Crystal Dynamics. Σε αυτό το ταξίδι, δεν είναι ασυνήθιστο να υπάρχουν αλλαγές προσωπικού, ειδικά σε μια εποχή παγκόσμιας αναστάτωσης (λόγω της πανδημίας) τα τελευταία δύο χρόνια και έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας, για να παραδώσουμε μια φανταστική εμπειρία (Perfect Dark) στους παίκτες. Ευχόμαστε σε όλους τους πρώην υπαλλήλους μας τα καλύτερα και έχω την βεβαιότητα ότι η ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή, σε συνδυασμό με το νέο ταλέντο που έρχεται, θα ανακοινώσει συντόμα περισσότερα για το Perfect Dark".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*