Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Demo για το Sand Land, το οποίο έρχεται με άρωμα Akira Toriyama (video)

*
Το Sand Land, η μεταφορά του αγαπημένου manga του Akira Toriyama, έχει πλέον επίσημο demo για τις εκδόσεις PC, PS4, PS5 και Xbox Series X/S. Το game αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και μεταφέρει τους παίκτες σε μια μετ-αποκαλυπτική έρημο όπου το νερό έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Οι παίκτες καθοδηγούν τον Beelzebub (γνωστό και ως Fiend Prince) σε μια προσπάθεια να ανακαλυφθεί το κρυμμένο Legendary Spring. Την ανάπτυξη του action RPG αυτού έχει η ILCA (Pokemon Brilliant Diamond, Shining Pearl) και έχει δοθεί βάρος και στην μάχη και μετακίνηση με οχήματα. Οι παίκτες μπορούν να κατασκευάσουν τα δικά τους tanks και μοτοσυκλέτες και να τους «πειράξουν» διάφορα τμήματα.


Το demo που είναι διαθέσιμο προσφέρει ένα περιορισμένο τμήμα του χάρτη, 3 playable ήρωες (Beelzebub, Rao και Thief) και μια ματιά στα Battle Tank, Battle Armour και Motorbike gameplay. Η πρόοδος των παικτών δεν θα μεταφέρεται στην πλήρη έκδοση, αλλά θα ξεκλειδώνει κάποια bonus resources. Το Sand Land είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 26 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*