Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν αναμένεται σύντομα νέο παιχνίδι Batman: Arkham, λέει η Rocksteady

*
Η κυκλοφορία του επερχόμενου Suicide Squad: Kill the Justice League απέχει λιγότερο από έναν μήνα και οι δηλώσεις διαφόρων στελεχών της Warner Bros. και της Rocksteady κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Από τη μία, πρόσφατα ο James Gunn άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε έναν ακόμη τίτλο στο αγαπημένο “Arkhamverse”, το σύμπαν των Batman: Arkham, κι από την άλλη ο Johnny Armstrong της Rocksteady λέει να μην περιμένουμε κάτι νέο σε αυτό το μέτωπο τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Οι δηλώσεις του Armstrong, ως associate design director του παιχνιδιού, ενδέχεται να θεωρηθούν spoiler οπότε αφήνουμε εδώ αυτή τη σημείωση προτού αναφέρουμε τα λόγια του.


Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Armstrong παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο GamesRadar+ σχολιάζοντας πως «μας αρέσει που εργαζόμαστε στο Suicide Squad αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως, όπως λέει ο τίτλος, πράγματι σκοτώνουμε την Justice League. Οπότε…»

Είναι άγνωστο αν πράγματι η Justice League, της οποίας ο Batman είναι μέλος, θα σκοτωθεί για τα καλά στον επερχόμενο τίτλο. Άλλωστε, ο θάνατος δεν είναι κάτι μη αναστρέψιμο σε διάφορες ιστορίες των κόμικς. Ωστόσο, ο Armstrong αφήνει να εννοηθεί πως τα πράγματα είναι σοβαρά. Το πρόσφατο παιχνίδι Gotham Knights, για το οποίο γράψαμε εδώ, δεν αποτελεί μέρος του ίδιου σύμπαντος οπότε δεν έχουμε εικόνα του πώς θα εξελιχθεί η πλοκή.

Μπορεί ο επόμενος τίτλος στη σειρά Batman: Arkham να έρθει μεν, όμως στο κοστούμι του Batman να βρίσκεται διαφορετικός χαρακτήρας – οι θεωρίες είναι άπειρες. Την πραγματική απάντηση, βέβαια, θα την έχουμε ολοκληρώνοντας το Suicide Squad: Kill the Justice League που κυκλοφορεί στις 2 Φεβρουαρίου για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Στο παιχνίδι θα περιλαμβάνεται η φωνή του Kevin Conroy ως Batman, που «έφυγε» πριν δύο χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*