Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν έχουμε αποσύρει παιχνίδια από το PlayStation, τονίζει κατηγορηματικά η Microsoft

*
Η Microsoft δηλώνει ότι δεν έχει αποσύρει παιχνίδια της από το PlayStation, λίγο μετά τις δηλώσεις του Harvey Smith της Arkane ότι η έκδοση του Redfall για το PS5 βρισκόταν σε διαδικασία ανάπτυξης πριν το studio απορροφηθεί από το Xbox.

"Δεν έχουμε αποσύρει κανένα παιχνίδι από το PlayStation. Στην πραγματικότητα, έχουμε επεκτείνει τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουμε κυκλοφορήσει στο PlayStation της Sony μετά την εξαγορά της ZeniMax και τα δύο πρώτα παιχνίδια που κυκλοφορήσαμε μετά το κλείσιμο της συμφωνίας ήταν αποκλειστικότητες του PlayStation 5", είπε εκπρόσωπος της Microsoft, αναφερόμενος στα Deathloop και Ghostwire: Tokyo.


Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι Minecraft, το οποίο ανήκει στο Xbox, έχει επεκταθεί και σε άλλες πλατφόρμες και ότι "όλα τα παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα στο PlayStation όταν αποκτήσαμε το ZeniMax τον Μάρτιο του 2021 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στο PlayStation και συνεχίζουμε να κυκλοφορουμε ενημερώσεις περιεχομένου σε PlayStation και PC".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*