Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν συζητήθηκε η αποκλειστικότητα του Call of Duty για το Xbox δηλώνει η CFO της Microsoft

*
Διευθυντικό στέλεχος της Microsoft υποστηρίζει ότι το θέμα της αποκλειστικότητας του Call of Duty δεν συζητήθηκε ποτέ στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της Activision Blizzard, τουλάχιστον όταν ήταν η ίδια παρούσα. Τα λόγια αυτά ανήκουν στη CFO της Microsoft Amy Hood και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Axios, Stephen Totilo, αποτελούν μέρος της κατάθεσής της, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης για την εξαγορά της Activision Blizzard.

"Η πιθανότητα να γίνει το Call of Duty αποκλειστικότητα του Xbox δεν αξιολογήθηκε ποτέ, ούτε συζητήθηκε μαζί μου", αναφέρει η Hood, "ούτε καν αναφέρθηκε σε κάποια από τις παρουσιάσεις ή συζητήσεις με το διοικητικό συμβούλιο".


Όπως επισημαίνει ο Totilo, η δήλωση της Hood αποκαλύπτει επίσης ότι η τελική παρουσίαση στο διοικητικό συμβούλιο της Microsoft ανέφερε ότι η πρόθεση της εταιρείας ήταν: "να συνεχίσει να αναπτύσσει όλα τα παιχνίδια και τα franchises που αποκτήθηκαν και να συνεχίσει να τα πουλάει σε όλες τις σχετικές πλατφόρμες (π.χ. Android, iOS, PlayStation, Steam, Switch, Windows, Xbox, κ.λπ.)".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*